Князь Володимир за Дніпромна вловах запізнився.
І сам незчувся, як в борусамотній опинився.
Дарма, таж не боїться князьні ворога, ні звіра,водяників, лісовиківрозпудить нова віра.
Князь може полювати й сам,аби була охота,от тільки зморою ляглаполуденна духота.