Щось закружляло навколо нас,
Непевністю тихо вражаючи,
Пазурі свої наточить час,
В зимності знов розквітаючи.
Щось закружляло навколо нас,
Пишучи в небі затемненням
Дивні історії сильних фраз,
Світла розраду та темряви.
І закружляємо ми самі,
Танець наш - мов симфонія,
Кличе він в очеретяні сни,
Річка туманом сповнена.
Небо кружляє, кружляє ніч,
Вітер кружляє вранішній,
З диво-сузір'ями пліч-о-пліч
Наші танцюють враження.