Ще до вчора, ще до вчоракрапля ця була прозора,в глибині її стозорійвідбивалось море, море.
Лебедино аж дониніходять небом хмари сині,і дощини на стеблинахзацвітають жайворино.
Сонцем гілка калиноварозцвітає знову й знову,у блакитній крапелиніглибина лункого слова.***