Людмилі Б. присвячується…
Невже можливо передать словами
Страждання серця довгими ночами?
“Скажи, адже ти хочеш щось сказати.”
“Так… І не маю сил в собі тримати”.
Та сенс повторювать тобі “Кохаю”?
І так ти знаєш, що люблю, страждаю…
А варт, коли взаємності немає?
Чомусь мовчиш всі дні, і не скучаєш.
Та я, кохана, не зможу промовчати,
Щодня готовий я тобі кричати:
“Люблю, ціную, мрію і кохаю”!
Ти зрозумій: без тебе — помираю!
03.04.10
© Тарасенко Віктор