Пам’яті Олени
Як слово у нашій мові
Так біль у живих світах.
Без болю немає любові
Є смерті печать на вустах.
Ген зорі світяться болем,
І знає серце моє,
Що блискавка нервом
В живому світі стає.
І ти зрозуміти мусиш:
Якщо у неждану
Прокотяться землетруси
Це значить землі болить.
Це морю явилось і
Планетного серця биття.
О болю, всесвітній болю
Правдива ознака життя!
Не хочу, щоб не боліло
Хто стати мерцем поспіша?
Хай болем відлунює тіло,
Коли заспіває душа. Сибір