Ой пошила
Мені кошуленьку,
Як біль, білу, як біль, білу,
Як папір, тоненьку.
Смужечка
На грудях у
Палахкоче, палахкоче,
Мов листок на клені.
Чобіточки шиті,
Наче з воску
Вдарю, вдарю закаблуком
Чути у півсвіту.
Не журися, мати,
Буду танцювати,
Аби смутку, аби
Серцю не завдати.
Вберуть мене, ненько,
В білу кошуленьку,
Як біль, білу, як біль, білу,
Як папір, тоненьку.***