Наталії М. присвячується…
Моя єдина!
Від усього серця я вітаю!
Так, від серця, бо воно кохає.
Зичу тобі світлої весни,
Що приносить всім щасливі сни.
Залишайся, прошу, вік такою –
Ніжною, красивою, святою.
Оптимізм тебе хай не лишає,
Гумор в серці також місце має;
Добрі мрії, радощі, й надії
Випромінюються в твоїх віях.
Зичу тобі чистого кохання
Й оцінить мого листа-вітання.
1999
© Тарасенко Віктор