Ірині Р. присвячується…
Не розумію, що зі мною,
Я весь в захопленні тобою.
Щодня я думаю про тебе,
А в снах ти поряд біля мене.
Розумна, гарна, працьовита,
Вся компліментами облита.
Мужчини мріють про таких,
Та ти одному — не для всих!
І як тобі їм всим сказати,
Що ти не можеш всих кохати.
Адже сім'ю давно вже маєш,
Тому й уваги не звертаєш.
І від жалю серце аж щемить,
Та не можу я сім’ї розбить.
І хоч чоловік у тебе є,
Та у снах — ти серденько моє!
06.05.2011
© Тарасенко Віктор