Наталії М. присвячується…
(перший мій вірш)
Кохана, не зраджуй собі думками,
Вони, повір, безпідставні.
І даремно ти слухаєш інших –
Надії твої не марні!
Скоро прийде до тебе «Кохання»:
Велике, красиве, щасливе…
Не відразу, можливо, все буде,
Та з надією, повір, воно буде.
І хай не збивають тебе з пантелику
Близьких і рідних прохання –
Тільки віра, надія й чекання
Принесуть тобі щастя бажане.
1998
© Тарасенко Віктор