Вони сидять серед
І продають дрантивий крам,
Нікому непотрібний
Перед ними храм краси захмарив.
Сидять щовечора, щоранку,
Сидять, торгують цілий день,
І давніх, крадених
Кричать, кричать, кричать безперестанку.
Як обійти юрбу купецтва,
Щоби дійти в свій власний храм?
Не вір брехливим крамарям,
Хто родився дійсно для мистецтва!
А
И.
IA
NS