Стежина та
Лягла у далі
А горщик молоканашепче щось дитині.
Допоки донесе,травиченьку напоїтьі розповість усеквіткам про тихе поле.
Там ящірка сучкомзасохла на грудині —напоїть
І зв’ялену билину.
І в тріщину жаскуналлє його доволі,а залишки — сірку,бо ж йому спечно в полі…***