Сном блакитним заснули поля,і долини, і гори, й діброви.
Одягла білу шубу земля,білу шубу зимову.
Одлетіли давно
У південні країни з журбою,і заснуло зерно у землі,щоб проснутись весною,коли очі закриють поля,затремтять і тополі, і клени,й скине білую шубу земляі одягне зелену.