Вивчайте, любіть свою мову,як світлу Вітчизну любіть,як стягів красу малинову,як рідного неба блакить.
Нехай в твоїм серці любовіне згасне священний вогонь,як вперше промовлене словона мові народу свого.
Як сонця безсмертного коло,що кресить у небі путі,любіть свою мову й ніколиїї не забудьте в
Ми з нею відомі усюди,усе в ній, що треба нам, є,а хто свою мову забуде,той серце забуде своє.
Вона, як зоря пурпурова,що сяє з небесних висот,і там, де звучить рідна мова,живе український народ.
Народ наш, трудар наш і воїн,що тьму подолав у бою.
І той лиш пошани достоїн,хто мову шанує свою.