Ми серцем голі догола. Т.
В тюрмі, за ґратами, в
Мені приснилася… тюрма.
Але не ця.
Ні ґрат нема,
Ні варти.
І всього доволі.
І світ — ідилія сама.
І люди — стовпище
З кокардами, а серцем голі:
Кричать, а мова в них німа,
Полуда очі заступила,
На світ їм глянути несила,
Всі ждуть… початку чи кінця?
Відпущення гріхів чи страти?
І гупають об
Безвинно-заячі серця.