Сергия Радонежского Единство
Работа невидимым небесным светом,
О Родине,о Берёзах,о Народе,
И честь и добро Святого Сергия земным полётом.
Поют Небесные Ангелы целым взводом,
Земли Святой спасение ,
И выполнение верой и честное для Отчизны благоволение.
Поют и реки,и моря ,
Где след его золотой,
И народ России под куполом,
И чистый,духовный и веками живой.
( Посвящается Чудотворцу и Покровителю Небесному России - Сергию Радонежскому .Жившему на Руси в 14 веке )
Дмитриев ( Рюрикович) Валерий В. "Светлый"
2021
18 мая
21 век
Сергія Радонезького Єдність
Робота невидимим небесним світлом,
Про Батьківщину, про Берези, про Народ,
І честь та добро Святого Сергія земним польотом.
Співають Небесні Ангели цілим взводом,
Землі Святий спасіння
І виконання вірою та чесне для Батьківщини благовоління.
Співають і річки, і моря,
Де слід його золотий,
І народ Росії під куполом,
І чистий, духовний і живий віками.
(Присвячується Чудотворцю і Покровителю Небесному Росії - Сергію Радонезькому. Живому на Русі в 14 столітті)
Дмитрієв (Рюрикович) Валерій В. "Світлий"
2021
18 травня
21 століття
Источник: https://ryfma.com/p/ZgP86i4ZY7uY9nqT9/sergiya-radonezhskogo-edinstvo