Ти в моє життя прийшов у вересні,поцілунком першим землю зрушив.
Ти пішов з мого життя у вересніі забрав у мене серце й душу.
Розцвіло моє кохання осінню,мов багата в кольори палітра.
Відлетіло це кохання осінню,наче листя за осіннім вітром.
Почалось воно у сорок п’ятому
Боже мій, це ж майже півсторіччя!
Ні, на долю я не нарікатимуу своє шестидесятиріччя.жовтень 1992