Блюстителі, халтура — ваше хоббі.
Ви, фабріканти вір і недовір,зробити вам би по духовній пробі —вас забракує кожен ювелір.
Номенклатурні дурні, бюрократи,пласкі мурмила в квадратурі рам!
Ваш інтелект не зважать на карати,а щонайбільше просто на сто грам.
Поету важко.
Він шукає істин.
Ми — джини в закоркованих пляшках.
А ви, хто ви, які ж ви комуністи?
Ви ж комунізм вдавили в пелюшках!
Ви вже його сточили, як хробаччя.
Поезія для ваших топок — торф.
Оце щоб ваші методи побачив,—від заздрощів би луснув Бенкендорф.
Нелегко вам.
Криваві краплі глодукрізь наші вірші виступлять
Не говоріть від імені народу,—розперетричі ви йому впеклись!