Крилата скрипка на стіні,червоний дзбан, квітчаста скриня.
У скрипці творчі сплять вогні,роса музична срібна й синя.
В квітчастій скрині співний корінь,п’янливе зілля, віск, насіннята на самому дні три зорі,трьох перстенів ясне каміння.
В червонім дзбані м’ятний трунок,зелені краплі яворові.
Дзвони, окриленая струно,весні шаленій і любові!
Підноситься угору дах,кружляє дзбан, співає скриня.
І сонце, мов горючий птах,і ранок, спертий на вориння.