або вірш без початку та кінцягойдався тиші дивний щемвдяглись рослини в колір медумовчав комп’ютер і дощемдоїлася корова небаледь ремигала вітерцема з-під цеберки зорелітузміївся сизим ручаємнаволглий мотузок орбітиу хмаровище вгрузнув крикта й розчинився в громовиськуіншопланетний чередникна неземному пасовиськуточився крізь планету вінаж до самого серцевиннябо зв’язаний був з світом цимвузлом набряклого коріннята потім вперто пророставсебе відчувши невмирущимбо час ізнов дощем ставава обрій всесвітом Тому що
1 мин
СлушатьПланета дощів
0
0
Подарок
Кацай Олексій
Кацай Олексій Опанасович (нар. 7 червня 1954 р.) — український поет, прозаїк. Пише українською та російською мовами. Член Національної Спілки п…
Другие работы автора
Егей музики!
Егей музики віє знов колючий вітер мандрівготичні простори небесіз обріїв здмухнувшита й кинувши в безоднюнестворених мелодійякі вагою небуттярозплескані до Егей музики нас настав світила колоталомв нового ранку мідний дзвіннесамови...…
Скарб
Б Мозолевському Пагорб я розкопавіржавих мелодійа ввижались менізолоті скарбита в таїлищах іншопланетних лодійпам’ять зоряної Я приймаю безнадеги повну дозу ізгадую рипучі скіфські пісні-і-і-іщо викручувало з себестарого возудерев’яне ко...…
Вітер яблуковий
Вітер яблука з гілля зриває,наче зрива Одначе йому не щастить ніякприпинити рух,щоб досхочу,до знемоги їх наїстись Він, Єви зачіску розпатлавши,розпачливо щось кричить,втиха і зника,яблук пахощами…
“Неначе звук покинувши струну”
Неначе звук покинувши струнуйдемо ми ще лупаті і лускатікрізь темряву темнішу за пітьмуєдину суть в розбіжностях Б’ючи у скривлених сонць тулумбасв галактик розбігання всесвіт граєй здерає сухозлоту час із насвтім бруд і гар із нас він тежbr...…
Комментарии
Вам нужно войти , чтобы оставить комментарий