Ще не всі живуть окремо.
Є й такі квартири:
Одна кухня, одна ванна, а сімей — чотири.
Якось, вставши серед ночі, молодичка
Зачинилася у ванній, швидко роздяглася.
Раптом глянула на двері і очам не вірить:
Звідти в дірочку маленьку хтось на неї зирить.
І уздріла двох сусідів — Федора й Вавила,
Та як крикне:— Як не сором?
Хворі ви чи п’яні?
Чи не бачили ви жінки у такому стані?
А Вавило:— Тихо, дєтка!
Не туди ти хилиш.