Після лекції Кіндрат запитав Мартина:— Що таке дегенерат?
Риба чи рослина?— Темнота! — сказав Мартин і махнув рукою.
Це такий же чоловік, як і ми з тобою.
Після лекції Кіндрат запитав Мартина:— Що таке дегенерат?
Риба чи рослина?— Темнота! — сказав Мартин і махнув рукою.
Це такий же чоловік, як і ми з тобою.