Сонце вже встає,
правда вже летить.
Навіщо ти тримаєш себе,
коли хочеш йти.
Тебе я дізналася нещодавно
і полюбила всією душею.
Звернутися до тебе хочу,
думаю, ти почуєш.
Горить у серцi полум'ям
образ твій;
холодним дощем
зігріваюся думками:
побачу тебе, розповім про все
на березі Хортиці
чекаю, сподіваюся і люблю.
Горить у серці образ твій,
надихаюся і сподіваюся,
що ні розірветься зв'язок.
Сподіваюся, що зустріч відбудеться:
побачу тебе, розповім про все
на березі Хортиці
чекаю, сподіваюся і люблю.
Захід вже настав,
а правда все летить і летить.
Навіщо тобі почуття,
які не береш.
Про тебе дізналася випадково
і відразу загорілася знайомством.
Чекала і шукала моменту,
і ось він вже настав.
Горить у серцi полум'ям
образ твій;
холодним дощем
зігріваюся думками:
побачу тебе, розповім про все
на березі Хортиці
чекаю, сподіваюся і люблю.
Горить у серці образ твій,
надихаюся і сподіваюся,
що ні розірветься зв'язок.
Сподіваюся, що зустріч відбудеться:
побачу тебе, розповім про все
на березі Хортиці
чекаю, сподіваюся і люблю.