Прийде день, знаю я
сонце зійде після дощу.
Розквіту як троянда я
і зассяю після дощу.
Так буває що
йдемо в небеса
бачимо ясне світло
після дощу.
Збудуться мрії,
щаслива будеш ти,
да зійде зоря після до - .., після до -..., після дощу.
День як день, ніч як ніч.
То холод, то сонце, то вітер.
Сходить сонце ручне після дощу.
Я уві сні як наяву
бачу все і всіх наскрізь
може, це мрія моя?