По мотивам І. Губермана
Так жінка ніжно виглядає --
Назвати хочеться голубкою.
Але вона в собі ховає
Всю єдність арфи з м’ясорубкою.
Оригінал
Обманчив женский внешний вид,
поскольку в нежной плоти хрупкой
натура женская таит
единство арфы с мясорубкой.