Мені також надходять листи з нізвідки ,
На них підмінили листи,
На які я дійсно чекаю.
Я дивлюсь на юрбу. Кудись поспішають люди,
Вони кольорово-одноманітні,
Я за двійкою дивних газет себе заховаю.
Надягну окуляри та маску,
Корсет - під сукню,
Заховаю важливі факти під новим ніком,
Я не хочу сьогодні знову "на дні" заснути,
Коли ніч розчепурить пазурі,
Коли день знов наточить ікла.
Ми не встигли сховатись на Ісла-де-Муерта,
Скоро набриднуть гравцям наші пасхалки,
І що тоді - на вулицю Артуро де Перес-Реверте?
І куди далі - до племені майя? До всесвіту Халка?
Винайшли "Супержінку" з коміксів Marvel?
А насправді вона - лише тінь,
Продукт ентропії...
Така собі "Воля" на сторінках
Вед та Старшої Едди...
Така собі доля, її тримають в руках
Автори-літописці
З племен венедів.