І скопала грядочкузавбільшки із латочку.
Посадила квіточку —червоненьку цяточку.
Рости, рости, квіточко,під вікном все літечко.
Квітонька не виросла —до коріння вигасла.
Так і моя
Як в соломі голочка.
Квітко моя, рутонько,замість тебе скрутонькав три листочки виросла,у три біди склалася.
А що перша бідонька,що минули літонька,а що друга бідонька —одна я —
А що третя бідонька —бідная голівонька.***