По мотивам І. Губермана
Без страху можна кашу світову
затіяти із юнню горлопанською,
яка давно вже вже Другу світову
чогось потроху плутає з Троянською.
Оригінал
Любую можно кашу мировую
затеять с молодежью горлопанской,
которая Вторую мировую
уже немного путает с Троянской.