Димар з червоним
Залізо стовбури кран
Вода2 хінських голодранці по парі корзин у нихз
Двоє дівчаток у червоненьких
І хуткорухі панни модними
А зверху задимлене
А в глибині по той бік
В тумані силует димаря ніби
А там за горами море.28.
I. 1916.
Владивосток