Хвилювання
Хвилювання
При таких комічних
Така несподівана
Ноги мерзли душа
Душа
Сестра Беатриса у
Два слова ці моє серце
Руки м’яки
Волосся
Огневість
Ласкаві-ласкаві слова
На
Тій що зникла так
Яка почувала в собі частину мого
Її еманацію збережу я.
II. 1917.
Кибинці__________________________________Сестра Беатриса — героїня одноіменної драми бельгійського письменника М.
Метерлінка.