Я сьогодні курю і курю
Я сьогодні
Я сьогодні смутний я сьогоднісмертельно
Бо люблю її
Вечір притих зачарований місяцем
Де самотить наш
Я сьогодні не там ах я хочу у
Хочу бути
Але буду мовчать поки прийде
Кілька стоскнених
Бо не можу ж я перший — який зараз
Місяць вечір
За одною — одна — я курю
Я сьогодні
Я сьогодні смертельно смертельно
Я люблю її коси.29.
II. 1916.
Владивосток