Пише студент батькам своїм:
Скоро я женюся.
Є у мене наречена.
Звуть її Маруся.
Чи на вроду вона гарна, сказать не беруся.
Шліть чотири карбованці, я з нею знімуся”.
І відписав йому батько:
Дорогенький сину!
Посилаю тобі грошей тільки
Нехай зніметься Маруся, і буде прекрасно.
Твою пику ми й без фото уявляєм ясно”.