У ларьочку продавщиця сидить біля бочки.
Над віконечком об’явка в чотири
Е
Х
В
Є”.— Хто це таке накарлякав? — прохожий питає.
Продавщиця гордовито глянула у шибку:— Ти чого там зуби скалиш?
Здєлала обшибку?
Ви розумні, накінчали всяких там літфаків,
А нема кому до пива наловити раків.