Осінь прийшла та меланхолію знесла.
У відеречко змела.
Знову настрій принесла.
Щиро. Радо та й багато.
Будуть всі сміятись ласо.
Дівчатоньки поспліткуємо між собою, про чоловіків?
Давайте.
Набираймо в легені повітря. І на раз, два, три:
"Всі чоловіки ТВАРЮКИ!"
Ну що легше?
Ні.
А давайте розглянемо основні чоловічі "тварські" звички.
Для цього нам допоможе авторська книжечка Люби Клименко "Вибрані хіти", куди ж і входить серія про чоловіків, про їхню психологію мислення, та й взагалі чому вони схожі в цьому напрямку із тваринами. Тобто тварюками.
Чоловіче, якщо ти зайшов до нас жінок, хочу підтримати і тебе.
Насправді ми жінки ще й ті ГАДЮКИ.
Один на один. Рівний рахунок.
Жіночки зачекайте лаятися.
Чоловіки стривайте посміхатися.
Насправді це дуже ЦІКАВА КНИЖКА.
Вона оповідає про відносини між свекрухою та невісткою, які до речі в реальному житті не можуть на жаль знайти порозуміння між собою.
Свекруха допомогає своїй невісточці, чужій кісточці ЗРОЗУМІТИ ЧОЛОВІЧУ ПСИХОЛОГІЮ...через секс.
Будьте ласкаві у своїх коментарях, адже вас ніхто не змушує читати цю книгу.
Завдання автора розкрити сутність і зацікавити читача до цієї СУТІ.
Мене як читачку це ЗАЦІКАВИЛО.
І без зайвих лестощів.
Все ж таки вставлю і свої п'ять копійок.
Якщо авторка пише про чоловіків які нагадують нам жінкам по категоріях:
1) Павуки;
2) Горобці;
3) Форелі;
4) Ящірки;
5) Морських котиків і тому, і того.
То мені читачці не вистачає і комодських варанів, це до чоловіків.
Та габонських гадюк, це щодо жінок.
Поясню в чому річ.
І варани, і гадюки мають ОТРУТУ в собі.
Варани більш логічні, але повільніші.
Гадюки емоційні, хоч і терплячі. Все як і в чоловіків, та й жінок.
Обоє можуть бути НЕБЕЗПЕЧНИМИ. І як висновок затверджуємо що, чоловік, і жінка рівні СУПЕРНИКИ для одне одного.
Саме "супер" визначає їхню професійну майстерність в хитрощах і любощах. Окремо та між собою.
Та й про що вже мовити...якщо кожній тварі завжди по парі:)
Іронічно та не цинічно.
Раджу всім на світі ТВАРЯМ.
А я й далі пішла шукати нову книжечку, можливо мене знайде якась тварська...тобто творча цікавинка, з'їсть і не відпустить від своєї УЯВИ.
Авторці бажаю вдалих нових знахідок на своєму шляху, і цікавих ЕКСПОНАТІВ-ТВАРІВ:) які я би хотіла із задоволенням знову прочитати.
До зустрічі та вдалого улову!