Проза
Мариинский театр
Какой Благородный ,
Велико Мировой театр ,
Прекрасный Душой ,
Прекрасный талантами ,
И знаменем восторга ,
Прекрасный от Бога.
Как много здесь дней радости ,
Как много здесь счастья младости .
Какой благотворный театр ,
Авансцен мантр .
Дмитриев В.В
2019
Июнь
Prose
Mariinsky Theatre
What a Noble,
Great World Theater,
Lovely Soul,
Lovely talents
And the banner of delight,
Beautiful from God.
How many days of joy here
How much happiness is there in youth.
What a beneficial theater,
The prospectus mantras.
Dmitriev V.V.
2019
June