Дівча любе,
Несло з льоху пиво.
А я глянув, подивився
Та аж
Кому воно пиво носить?
Чому босе ходить?..
Боже сильний!
Твоя
Та тобі ж і шкодить.[15 січня 1860,
Ой діброво — темний гаю!
Тебе
Тричі на рік…
Собі батька маєш.
Раз укриє тебе
Зеленим
Аж сам собі
На свою
Надивившись на
Любу, молодую,
Возьме її та й
В ризу
І сповиє
Білою
Та й спать ляже,
Турбою такою.15 стичня 1860,
Пб