Вона прийшла жаданна, тиха
Принесла барви чарівні.
І не бажавши того лиха,
Вселила у серця пісні.
Красиво, ніжно розсипала
Травинку кожну по землі,
Здається, що усі чекали
її приходу день при дні.
І засвітила радість в душах,
У серці запекла вогонь,
І роздмухати його мусить,
Щоб не погаснула любов.
Завжди прихід її хвилює,
Дарує часточку тепла
І заворожує й чарує
та врода чиста й неземна.́́