Складаєш задуми і планив скарбницю, на пізніш,так, як скупар — майбутнім п’яний —несе до банку гріш.
Давно готовий до дорогимандрівний виряд твій:ось жде біля пороганаплечник, повен мрій.
Рушай, покіль в душі весна є —вже сіті час простяг:на колісниці здоганяєтебе життя.1957