* *
Ти ще не вмер, ти ще не вмер!
Через розбурханий Дністерз Дніпра ти видибаєш,
Боже!
Впадуть долів боги ворожі.
Перед лицем великих чуджахнеться князь, чернець і люд.
Тоді ж у громі-блискавицізапаляться скирти пшениці.
Злетить офірою когут.
Явися,
Боже, і пребудь!* * *