Зимувала у стайні між овець білих,серед білих і сивих.
І носила отаву і на хвою стелила,над ягням голосила.
А сніжок задихався,на грудях дихав,вилітав із отави.
А зима була люта,а вона була тихана краю Прокурави.
Я нічого не знаю, не розуміюсеред білих і сивих.
Я утік з того краю, з того сніговію,де мені постелили.