Для якого вовка лютого,для якого лиса хитрого,для якого оленя печального,для якого дика темногозалишено на дверях колиби
Просимо не розбивати”?
І кого має зупинити хрест,випалений над словами?
Вовчику-братчику,відколи цей світ,ніхто ще не вчив нас одної грамоти.
Мені легше –я скорий до всякої науки,а ти не підскочиш перегризти горлосвоєму братові розіп’ятому.