Молодь п’яніє з любовів княжому городі Львові,будить зі снуюну веснув жилах розспівана кров.
Молодь кохає в Торонто,ах, і прекрасний же сон той,юності час —серця наказ— всюди цвіте любов.
Планета кохання —наша стара земля —і щастя й стражданнящедро всім розділя.
Планета коханняласки дарує мить.
Для щастя й стражданнятреба когось любить.
Будьмо багаті весною,вийдім з душею ясноюв зоряну ніч,щоб віч-на-вічвсе розказати без слів.
Будьмо закохані палко,щастя ж бо прагнемо змалку,по всій землімрій корабліхай рознесуть наш спів.
Планета кохання —наша стара земля —і щастя й стражданнящедро всім розділя.
Планета коханняласки дарує мить.
Для щастя й стражданнятреба когось любить.1972