Поезія — не
Вона
Це теж космічна битва.
Вона і мати, і жона,
Присяга і
Є тіло, розум і душа
І все це прагне руху.
Поезія для нас
Живі кристали духу.
І кожен отакий кристал
Не паперовий клаптик:
У кім вогню астральний шал,
Зародження галактик.
Якщо серед нових
Поезії не буде,
До кібера зведеться син,
До автоматів
Люди.