Закрутився світ безкраїй,зелень на землі й на небі.
Ой, дівчатам заплітаютьу волосся сонця гребінь.
День зелений, день хрещатий,герці радісних лошат.
В пісні важко передатите, чим крилиться душа.
Їде Зельман білим возом,тропарями дзвонить ранок.
Ой, скажи, весільна лозо,чому в серці хмільно й п’яно.