Тремтячі тіні в душі
І вона.
З нею — сум, а не радість німа,
Невиразність мрій.
Оголений стою на морозі,
Конаю.
В пів на шосту зустрінутись
Там, на розі.
Вперше була байдужа вчора.
Без стону
Люблю — говорила нещирим
До зимного моря.
Нещирим тоном?
Нещирим
На запитання!
Не можу цього пригадати без стону!
Фальшивим тоном — кохання!10.
XI. 1916.
Владивосток