І я, і Ви — почули голос мая,
Щось затремтіло — там, біля серця.
Мчимо в хвилях мототрамвая.
Почнемо інтермеццо.
Ми в Дарниці.
Так гарно.
Мило.
Пахучососни.
Гуляємо.
Десь плеще.
Груди
Ви:
Що се
Ми поверталися.
Ні слова.
Кепсько.
Безмовно йшли.
Прощались біля ліфта.
І зникли Ви.
І зник кудись
Дома я взявсь за Свіфта.19.
II. 1914.
Київ