Дзвенять струмки піснями стоголосими,
Підсніжник білий сонечку всміхнувсь,
І віддзеркалюють фіалки в небі просинню,
Щебетом птаство прославля весну.
Вона ступає килимом з барвінку
І розсипає квіти з рукава.
В цю пору розквітає щастям жінка,
Творить лиш весна такі дива.
2013 р.