Жүрекке жүрек үн қатты,
Жүректі жүрек ұнатты.
Жүрекпен жүрек сырласып,
Жүректен жүрек сұрапты.
-Сыңарымбысың сен менің,
Тұмарымбысың сен менің?
Жасқанбағын айтшы өзің,
Құмарымбысың сен менің?
-Аққуыңмын сыңардай,
Гәккуіңмін тұмардай.
Сүйем сені шыным сол,
Ақ гүліңмін құмардай.