Аңсағанға қолың жетті қазағым,
Бодандықтың талай тарттың азабын.
Бабалардың қаны сіңді жеріңе,
Өзің жайлы мақтанышпен жазамын.
Талай ерлер жауға аттанды ел үшін,
Талай батыр жанын қиды сен үшін.
Ұл-қызыңның ерлігімен бүгінде,
Тәуелсіздік сенің жеткен жемісің.
Оның міне он жылдыгғын тойлайсың,
Тойлайсың да қызығына тоймайсың.
Егемен ел, шын тәуелсіз қазағым,
Көркейсем деп ертеңіңді ойлайсың.