Шкутильгаючи йдуть дніу пітьмі як по стерніі роняє метеорівкраплі-сльози вогнянініч жаліючи їх нишкомвже і вітер ходить пішкиа за пагорбом що снитьпагорбоненятомсонях ледве мерехтитьжовтим циферблатом.
1 мин
СлушатьСтарики
0
0
103
Подарок
Кацай Олексій
Кацай Олексій Опанасович (нар. 7 червня 1954 р.) — український поет, прозаїк. Пише українською та російською мовами. Член Національної Спілки п…
Другие работы автора
“Всмоктала чорна ряска зорепад”
Всмоктала чорна ряска зорепадхапа парсеки ротом безупиннов акваріумі трьох координатмій зорелітяк без води У склі безодніпогляд вже померху порожнечузгусло безгомінняі темно навкруги і ні шешерхлиш нескінченність зорі нишком І ось тоді я...…
Дорога
На відстань невситеннукрізь безлад перелогуміж мною і землеюутиснулась А в темряві обабічяк закоцюблі муримиттєвості зліпилисьу років І щоби не синицюа журавля спійматине впоперек потрібноа вздовж її Щоб десь в опівніч впастидрімаюч...…
Вітер яблуковий
Вітер яблука з гілля зриває,наче зрива Одначе йому не щастить ніякприпинити рух,щоб досхочу,до знемоги їх наїстись Він, Єви зачіску розпатлавши,розпачливо щось кричить,втиха і зника,яблук пахощами…
Пуп’янок
Звивається сузір’їв огудинняперетинаючи Чумацький Шляхі пуп’янок з рипучого каміннягойдаючись на зоряних вітрахздіймається кудись Протуберанцікружляють як вогненні упиріта надсилає він вночі і вранцібиття сердець ледь чутні позивніі в неродючій ти...…
Комментарии
Вам нужно войти , чтобы оставить комментарий