Ти схожа.
Дві краплі
Упало з весла золотого.
Ти схожа, як дві
Ні з того, ні з сього.
І огірок, що на
Лежить у грудні перед нами,
І небо, що лежить над
У гололідному гіллі,
Й готель, де ти прибув і вибув,
Рука на пальовій стіні,
Це все, немов далекий вибух,
Як пам’ять втрачена мені.1965